Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

16.10.2019

Профспілкове правове навчання

З 7-го жовтня 2019 року в Федерації профспілок України упродовж тижня проходив семінар з підвищення кваліфікації правових (головних правових) інспекторів праці та громадських інспекторів праці з числа спеціалістів з правових питань, а також юрисконсультів членських організацій ФПУ.

За запрошенням Григорія Васильовича Осового — голови Федерації професійних спілок України, у заході узяв участь заст.голови з правової роботи Донецької обласної організації Профспілки працівників охорони здоров'я України — Маловичко С.П.

Таке навчання проводиться щорічно згідно з Планом роботи ФПУ та відповідно до Порядку навчання інспекторів праці профспілок.


Перший день семінару збігся зі Всесвітнім днем дій за гідну працю, який у цьому році вже 12-й раз відзначився національними профцентрами.

 

 

 Зазначений День дій був встановлений у 2008 році за ініціативою Міжнародної конфедерації профспілок.

У цей день працівники єдиним фронтом виступають за підтримку гідної праці, яка має бути в центрі уваги політики і дій влади та роботодавців. Глобальна економіка має слугувати усьому суспільству, а права та інтереси працівників бути у фокусі економічного зростання. Адже, право на працю, гідні умови праці – одне з фундаментальних прав людини, встановлених міжнародно-правовими актами і визнаних усіма державами світу. Детальніше тут.

Основна за темою новини подія — навчання — було насичено корисною інформацією з правових питань, запобіганню та врегулюванню конфліктних ситуацій у трудових правовідносинах, навичкам медіації, практичним аспектам громадського контролю за дотриманням законодавства про працю, обміном досвідом. Наприкінці заходу, учасники успішно склали іспит на підтвердження підвищення кваліфікації.

 

 

Додатково про захід див. за цим посиланням.

 

Слідкуйте за перебігом подій на нашому сайті!

 



немає новин.

Календар подій

Попередні April - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
01020304050607
08091011121314
151617181921
22232425262728
2930 

Фотодокументи