Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

30.06.2020

ВСЕУКРАЇНСЬКА ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНА АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ПРОФСПІЛОК

Сьогодня у Києві та регіонах України за рішенням Президії ФПУ відбулася всеукраїнська попереджувальна акція протесту профспілок з вимогою не допустити прийняття антипрофспілкового законопроекту № 2681 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок) та інших антисоціальних законів.

Донецька обласна рада профспілок на підтримку даної акції провела інформаційний пікет перед будівлею Донецької обласної державної адміністрації (м.Краматорськ), у якому поряд з колегами узяв участь і голова Донецької обласної організації Профспілки працівників охорони здоров'я України Валерій Іванович Доценко. Солідарно профспілкова акція пройшла і в місті Маріуполь.

 

В И М О Г И

Всеукраїнської попереджувальної

акції протесту профспілок

 

  1.     Зупинити подальше просування Урядом антисоціального закону про працю, який порушує права громадян.

  1.    Відкликати з Верховної Ради України антипрофспілковий депутатський законопроект №2681 від «слуг народу». Профспілкову реформу проводити лише за участі самих профспілок.

  1.     Вилучити з законопроекту №2275 статтю щодо позбавлення прав профспілок і роботодавців на рівне представництво інтересів застрахованих осіб у фондах соціального страхування.

  1.      Відкликати з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галину Третьякову за проведення антисоціальної політики та антигуманну позицію по відношенню до громадян України.

  1.      Відновити діяльність на робочих місцях і надати фінансову та матеріальну підтримку працівникам, які потерпають в умовах економічної кризи, викликаної поширенням короно вірусної інфекції. Ліквідувати заборгованість із заробітної плати.

Зберегти доступність та обсяг надання медичної допомоги населенню, припинивши  закриття закладів охорони здоров'я, звільнення медпрацівників та забезпечивши їм гідну заробітну плату, безпечні умови праці в умовах пандемії COVID-19.

 

 

 

 

За інформацією сайту ФПУ та власних джерел.

Слідкуйте за перебігом подій на нашому сайті!

 

 



немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи