Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

01.03.2022

ЄФПГО та ІГО засуджують напад Росії на Україну

Інтернаціонал громадського обслуговування (PSI)


Європейська федерація профспілок громадського обслуговування (EPSU)


СПІЛЬНА ЗАЯВА


ЄФПГО та ІГО засуджують напад Росії на Україну


24 лютого 2022 року – сьогодні вранці російська армія напала на Україну. Ми засуджуємо це порушення цілісності України. Війна та окупація приносять страждання для трудящих, для їхніх сімей та громад. Зараз це відбувається з людьми в Україні, які під бомбами шукають притулку або спасаються від насильства, включаючи сотні тисяч, евакуйованих до Росії. Страждання також зачіпають працівників і людей у Росії та Європі, оскільки наслідки конфлікту відчувають усі.


Ми підтримуємо заклик українських профспілок та Генерального секретаря ООН та закликаємо Росію негайно припинити напад та повернути російські війська до Росії. Переговори – це єдиний шлях до забезпечення міцної безпеки, демократії, дотримання прав людини та профспілок, миру та процвітання для людей в Україні, Росії та Європі. Ми впевнені, що бомбами, кулями та чоботами цього не домогтися.


Наші думки з нашими товаришами в українських профспілках. Ми отримали перші повідомлення про напади, від яких постраждали і члени профспілок. Ми солідарні з народом України. Ми впевнені, що ця війна – зовсім не те, чого хоче більшість працівників в Україні та Росії.


Ми стоїмо разом із українськими робітниками та з профспілковим рухом і готові мобілізуватися в ім’я миру та стабільності в Україні та Європі. Ми разом з усіма працівниками громадського обслуговування, покликаними надавати допомогу жертвам воєнних дій. Ми закликаємо Європейський Союз та міжнародне співтовариство надати підтримку та притулок людям, які полишають зони бойових дій. 



немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи