Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

01.03.2022

Заява Канадської профспілки Unifor про вторгнення в Україну

Заява Канадської профспілки Unifor про вторгнення в Україну

 

24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ
 
Робітники несуть основний тягар будь-якої війни

Саме їх посилають у бій. Їхні райони в зонах бойових дій лежать у руїнах. Сім'ї руйнуються, навіть далеко від лінії фронту, коли синів, батьків, дочок і матерів відправляють у бій, щоб вони ніколи не повернулися. Або повертаються розбитими.

Зі вторгненням Росії в Україну трудящі люди знову заплатять цю ціну.

Unifor засуджує це вторгнення, і ми висловлюємо глибоке занепокоєння тим, що подальша ескалація військових конфліктів поставить світ на межу війни з величезними гуманітарними наслідками.

Немає такого поняття, як іноземна війна. Багато канадців мають коріння в Україні, і в них там досі живуть сім'ї. Коли така велика держава, як Росія, вторгається в іншу країну, нестабільність, що виникає, загрожує всім нам.

Unifor разом із нашими профспілковими організаціями в Європі закликає до термінового діалогу та політичних рішень, щоб забезпечити стабільний результат для України та гарантувати безпеку в Європі.

Unifor приєднується до IndustriALL та Європейської федерації профспілок у заклику до профспілкової солідарності через кордони та підтримує їх заяви про те, що тільки мир та безпека можуть забезпечити як стійке відновлення економіки, якого потребують працівники, так і програми соціальної справедливості, на які розраховують трудящі та їхні сім'ї.

Ми повинні приділити час і журналістам, які висвітлюють цю та інші війни. Військові кореспонденти ставлять своє життя на карту, щоб тримати нас у курсі подій.


https://www.unifor.org/news/all-news/unifor-statement-ukraine-invasion

 



немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627293031

Фотодокументи