Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

03.03.2022

Послання солідарності Об'єднаної професійної спілки працівників сфери послуг ver.di профспілкам України

м. Берлін, 1 березня 2022 року

Послання солідарності Об'єднаної професійної спілки
працівників сфери послуг ver.di профспілкам України

Шановні колеги!

 

Ми, Об'єднана профспілка працівників сфери послуг ver.di, яка налічує близько 1,9 мільйона членів у Німеччині, звертаємось до Вас: Ми солідарні з вами!

Агресивна війна Росії проти вашої країни не може бути виправдана нічим. Це волаюче порушення міжнародного права, територіальної цілісності та права на самовизначення народу України. Це зазіхання на свободу та демократію в Україні та в Європі, та висловлення імперських амбіцій великодержавства. Це приносить нескінченні страждання людям. З моменту нападу Росії на Україну мирні мешканці та солдати гинуть щодня. Люди змушені залишати будинки, сім'ї роз'єднуються.

Ми глибоко засуджуємо цю загарбницьку війну та підтримуємо український народ, який здійснює своє право на самооборону.

Російський уряд має негайно припинити всі наступи, вивести війська з України та відновити територіальну цілісність. За допомогою міжнародних та європейських санкцій проти Росії необхідно вчинити якомога більший тиск на російський уряд, щоб він припинив військову агресію та закінчив війну в Європі.

Наша повага та солідарність адресовані вам, мужнім людям в Україні, які захищають свободу та демократію. Наша повага та солідарність також адресовані людям у Росії та Білорусі, які виступають проти війни в Україні.

Кордони в Європі не повинні пересуватися силою. Ми бажаємо для Європи миру, свободи, демократії та поваги до прав людини!


Зі щирою солідарністю

Франк Вернеке

Голова федерального правління ver.di 



немає новин.

Календар подій

Попередні March - 2024 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627283031

Фотодокументи