Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

04.03.2022

Профспілка муніципальних працівників Швеції Kommunal рішуче засуджує військовий напад Росії на Україну

ПРОФСПІЛКА МУНІЦИПАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ШВЕЦІЇ KOMMUNAL

 

3 березня 2022 року

 

Kommunal рішуче засуджує військовий напад Росії на Україну

 

Kommunal приєднується до глобальних федерацій профспілок ІГО, ЄФПГО, МСХ, ЄФППХСТСГ, МФТ, ЄФТ, ЄКП та МКП і ще раз засуджує військове вторгнення Росії в Україну.

Це жахливе, обурливе посягання на територіальну цілісність вашої країни як суверенної, незалежної та демократичної держави. Ми покладаємо на керівництво Росії повну відповідальність за руйнування та страждання, яких зазнає український народ. У міру прискорення російського військового вторгнення серйозні гуманітарні та економічні збитки множаться з кожним днем. Усі російські війська мають негайно покинути Україну.

Переговори у дусі доброї волі – єдиний спосіб досягти міцної безпеки, миру, демократії, поваги до прав людини та профспілок і процвітання населення України, Росії та Європи.

Будь-яке рішення щодо цієї війни має сприяти збереженню територіальної цілісності України, її політичної незалежності та демократичних прав.

Kommunal твердо відстоює право України на самовизначення та суверенітет. Ми виступаємо на боці профспілкового руху та всіх українських трудящих. Зокрема, працівників громадського обслуговування, які займаються лікуванням жертв війни, та тих, хто продовжує працювати, не лише у секторі охорони здоров’я та соціального забезпечення, а й водопостачання, енергетики, у пожежних та рятувальних службах, на транспорті та в інших ключових секторах.

Kommunal підтримує український народ, роблячи пожертвування в організації гуманітарної допомоги, Міжнародний центр Улофа Пальме, який є організацією міжнародної солідарності робітничого руху Швеції, а також у Фонд солідарності, створений конфедераціями профспілок МКП та ЄКП.

Запевняємо вас у рішучій підтримці 500 тисяч членів Kommunal у боротьбі за суверенітет, демократію та права трудящих.

 

Солідарні з вами,

Малін Рагнегард,

голова Kommunal

 

Копія: глобальним та європейським федераціям профспілок.
 



немає новин.

Календар подій

Попередні July - 2022 Наступні
 Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Фотодокументи